Marknadskoordinator & Webbanalytiker

Permanent, Part- / Full-time · Linköping


Vill du också göra skillnad i världen? Brinner du för att vara med och skapa nya hållbara lösningar för industrin där vi minskar energianvändningen och bidrar till klimatomställningen? Vill du vara en del av en innovativ startUp med en lysande framtid?

Just nu letar vi efter flera nya stjärnor till vårt team. Om beskrivningarna nedan passar in på dig – tveka inte att söka! Kanske är det just dig vi söker för att göra vårt team ännu grymmare.

Uppdrag

Är du en riktig google wizard och grym på att skapa digitalt content? Letar du efter en ny utmaning? Då kan du vara personen vi söker. Vi letar efter dig som är en stjärna på att hitta, organisera och kategorisera information om relevanta kundsegment och kontakter som vårt säljteam sedan kan arbeta vidare med. Ditt uppdrag innefattar även att vara huvudansvarig för vår marknadsföring och digitala content (främst LinkedIn). Eftersom vi är en liten startUp under stark tillväxt kommer uppdraget även innefatta andra typer av uppgifter då vi alla behöver rycka in i allt möjligt spännande för att utveckla bolaget framåt.

Vi söker dig som vill:

  • Ansvara för att ta fram kundunderlag till försäljning

  • Genomföra kvalitativa kundundersökningar

  • Arrangera affärsmöten och samtal med potentiella kunder

  • Vara ansvarig för planering, utveckling och implementering av vår marknadsförings- och content-strategi

  • Planera för och delta på mässor och evenemang

  • Växa med bolaget


Din profil

Din kompetens och erfarenhet inkluderar:

⦁ Relevant utbildning
⦁ Försäljnings- och marknadsföringserfarenhet
⦁ Erfarenhet från content creation
⦁ Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
⦁ Du är en lagspelare som värdesätter driv, intelligens och ärlighet

Erfarenhet av följande är meriterande:
⦁ B2B-försäljning, SaaS-försäljning och/eller distansförsäljning
⦁ Tillverkningsindustrier
⦁ Energilösningar
⦁ CRM-erfarenhet


Varför DAZOQ?

Vi på DAZOQ är ett litet, passionerat, entreprenöriellt och internationellt team som arbetar i en informell och samarbetande atmosfär där det är högt till tak. Vi är övertygade om att variation i erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till både en bättre arbetsmiljö och en bättre produkt.

Hos oss finns stor möjligheten till kompetensutveckling och som en del av LEAD – Sveriges främsta Tech inkubator för startUps – huserar vi i en kreativ miljö omringade av innovativa entreprenörer och skarpa affärscoacher.


Om DAZOQ

Vi brinner för att hjälpa industrier minska sin energianvändning utan att behöva göra kostsamma investeringar. Därför har vi utvecklat DAZOQ ENERGY INTELLIGENCE, ett molnbaserat energihanteringssystem som hjälper industrier genom att visualisera, spåra och föreslå möjliga energibesparingar i realtid. Läs mer på vår hemsida dazoq.se.Ansök

Om det här känns helrätt för dig, skicka in din ansökan till
career@dazoq.com (bifoga CV och Personligt brev). Urval görs löpande.