Vi sparar energi för industrier och företag

Förenkla din energihantering och spara upp till 20 % på din elräkning

Industrier står idag för en tredjedel av Sveriges elanvändning. Energieffektivisering är det mest effektiva verktyget för att påverka prisnivåer, minska efterfrågan och därmed företagets kostnad. Med DAZOQ får du kontroll över din energiförbrukning och kan enkelt identifiera kostsamma processer och onödiga energitjuvar. Vår vision är en hållbar framtid för industrier och vår lösning energiövervakar dina maskiner 24/7. En pulsklocka för din energianvändning!

TRÅDLÖSA SENSORER

 Våra trådlösa sensorer kan installeras på mindre än en minut utan onödiga produktionsstopp.

WEBBASERAD PLATTFORM

DAZOQ’s webbaserade plattform visualiserar realtidsdata och du kan sätta alarm och använda andra energirelaterade funktioner. 

ENERGIRÅDGIVNING

Våra energirådgivare finns nära till hands för att  analysera din energidata och komma med möjliga besparingsförslag. 

Industrier står idag för en tredjedel av Sveriges elanvändning och med en ökad efterfrågan är energieffektivisering det mest effektiva verktyg för att få bukt på priser och efterfrågan. Med DAZOQ får du full koll på din energiförbrukning och kan enkelt identifiera kostsamma processer och onödiga energitjuvar. Vi strävar efter en energieffektiv framtid och med hjälp av vår lösning med energiövervakning 24/7 tar vi pulsen på dina maskiner.

Energieffektivisering för företag och industrier

DAZOQ ENERGY INTELLIGENCE (EI)
Är ett molnbaserat energiövervakningssystem som hjälper industrier och företag att visualisera, spåra och hitta möjlig besparingspotential i realtid. Vår vision är att skapa en hållbar framtid för industrier, genom innovation. Vi har ett kompetent team som hjälper din verksamhet att minska sina kostnader och samtidigt koldioxidutsläppen med ett mycket användarvänligt energihanteringssystem.

Bild på kille som står vid en industimaskin och håller sin dator. I en symbol i bilden står det 103.947 Kwh.

Industriell energieffektivitet för en hållbar framtid!

Vissa chansar. Andra vet.

Det kan vara svårt att veta vad som egentligen drar energi i verksamheten och vilka processer och maskiner som är mest kostsamma. Med DAZOQ EI får du koll på varje enskild maskins förbrukning och kan lägga om och planera din produktion efter relevant data. Med våra uppkopplade energimätare och intuitiva plattform hjälper vi din verksamhet att bli mer energieffektiv, minska dina elkostnader och eliminera onödiga effekttoppar. Vi har även energirådgivning som en del av vår tjänst för att du ska kunna nå industriell energieffektivitet, minska dina elkostnader och spara energi.

Våra kundberättelser

Våra partners

Rulla till toppen