Thesis Student: Digital Marketing

Remote or on-site · Linköping
Uppdrag

DAZOQ söker nu en student till ett exjobb inom marknadsföring!

Projektet involverar (men är inte nödvändigtvis begränsat till):

  • Analys av marknadsföringsutrymme och identifikation av potentiell vinst/förlust av olika sociala kanaler
  • Identifikation och implementering av förbättringsförslag baserat på teorier samt resultat från empiriska undersökningar

Om du har egna intressen som kan relateras till digital marknadsföring och appliceras på en innovativ startup inom energi- och hållbarhet är du självklart mer än välkommen att ansöka.


Din profil

Du är gärna en student inom grafisk design & kommunikation, IT-management eller kognitionsvetenskap och har intresse för energieffektivitet och/eller hållbarhet. Kunskap om WP, LinkedIn, Google Analytics, FB ads och Twitter och intresse av hantering av sociala medier är meriterande.

 

Varför DAZOQ?

Vi är ett litet, agilt och sammansvetsat team i en informell och samarbetande atmosfär. Vi är övertygade om att variation i erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och en bättre produkt.

Vi vill därför involveras i fler studentprojekt, både för att vidareutveckla företaget samt för att skapa kontakter som vi förhoppningsvis även kan rekrytera i framtiden.


Om DAZOQ

Vi strävar efter en förenklad energihantering, och hjälper tillverknings- och processindustrier att uppnå sin fulla energieffektivitetspotential med de minst kapitalintensiva metoderna.
För detta har vi utvecklat DAZOQ ENERGY INTELLIGENCE (EI), ett molnbaserat energihanteringssystem som hjälper industrier genom att visualisera, spåra och föreslå möjliga energibesparingar i realtid.


Ansök

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan till career@dazoq.com
(bifoga CV och Personligt brev).