Nyheter

Kundberättelser

Hörle Wire fokuserar på att sänka sina effekttoppar

Med hjälp av DAZOQ EI har Hörle Wire sänkt sin energiförbrukning med 6% från föregående år. Men det slutar inte där, Hörle har dessutom fått kunskap och insikter kring sin effektivitet och sina effekttoppar. Med DAZOQ EI kan de strategiskt planera och fördela starttider för att undvika sammanfallande effekttoppar.

Läs mer »
Nyheter

Vi vann årets nybyggare

Vi är så oerhört glada och stolta över vår VD Sajid Athikkay som vann H.M Konung Carl XVI Gustavs pris som Årets Nybyggare i Region Mitt!

Läs mer »
Nyheter

Energieffektiviseringsprojekt i Region Stockholm

Vi är glada att berätta att vi, tack vare finansiering av Tillväxtverket och Region Stockholm, inlett energieffektiviseringsprojekt hos tre tillverkande industrier. Projektets syfte är att under två års tid stegvis förbättra energieffektiviteten hos AB Industrigummi, Cahbo Produkter och Aktiebolaget Klaes Jansson.

Läs mer »
Kundberättelser

Werinova har sänkt sin energiförbrukning med 800 000 kWh/år

Werinovas önskan var att följa sin energiförbrukning i realtid eftersom de har en energikrävande produktion och vill hitta förbättringspotential för att kunna bidra till en mer hållbar värld. DAZOQ’s system presenterades och Werinovas VD, Jimmy Ågren, tyckte att lösningen låg i linje med deras vision om att alltid sträva efter att göra skillnad.

Läs mer »
Kille som står vid en logotyp
Kundberättelser

CNC snickerier använder sig av maskintillgänglighet

Med hjälp av DAZOQ EI’s nya funktion maskintillgänglighet har de nu börjat mäta effektiviteten på maskinerna och kan se hur mycket de producerar under dagen. Någonting som produktionschefen Timmy ser som en otroligt värdefull insikt ”Nu har vi konkret fakta och kan sätta upp realistiska mål och strategier för hur vi ska arbeta mer med effektiviteten. Det är verkligen klockrent.”

Läs mer »
Prins Daniel tillsammans med Sajid Athikkay
Nyheter

En dag fylld av inspiration med Prins Daniel

Förra veckan samlades unga entreprenörer från hela landet i en fantastisk skärgårdsmiljö för att inspireras och byta kunskap. Vi var ett av bolagen som fick en inbjudan till inspirationsdagen, Prins Daniels Entrepreneurs Day 2023 och med en fullpackad ryggsäck av nya insikter och energi klev vi av tåget i Linköping och ser nu tillbaka på en fantastisk dag som var präglad av ung företagsanda.

Läs mer »
Bild på hållbarhetsmål
Nyheter

Hur vi tar klivet mot en hållbar framtid

Från ett globalt perspektiv till det mest lokala, hållbarhet har blivit en av de mest angelägna frågorna i vår tid. Det handlar om att skapa en värld som är bättre för oss själva, våra samhällen och kommande generationer. En viktig del att följa när det kommer till hållbarhetsresan är FN:s globala mål (SDG-målen), som utgör en vägkarta mot en mer rättvis och hållbar framtid.

Läs mer »
Rulla till toppen