Om oss

Vi energieffektiviserar industrin

Vi fokuserar på att hjälpa industrisektorn att optimera sin energianvändningen genom ett användarvänligt och smart energihanteringssystem.

Med vår Energy Intelligence plattform visualiserar vi energiförbrukningen på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Det ger våra kunder en klar och tydlig bild av hur olika maskiner och processer påverkar energiförbrukningen och vilka effekter det får när man justerar och optimerar dem. För en energieffektiv framtid helt enkelt!

Är du redo att starta resan med oss?

DAZOQ's historia

Det hela började med en vision; Att hjälpa tillverkningsindustrin att förstå sin energiförbrukning, reducera onödigt energispill och hjälpa dem att nå sina hållbarhetsmål. Ibland är världen bra liten. Sajid och Dominic, grundarna av DAZOQ, kommer från samma region i Indien men möttes första gången på utbildningen i energi- och miljöteknik på Linköpings universitet.

Tillsammans med akademin och näringslivet skapades den innovativa lösningen DAZOQ Energy Intelligence, som hjälper industrier att visualisera, spåra och spara energi i realtid. Med DAZOQs trådlösa sensorer och webbaserade plattform finns idag en unik tjänst. Tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan får produktionsansvariga inom industrin kontroll på sin energiförbrukning. DAZOQs filosofi är att förståelse föregår förbättring och med den filosofin i ryggen gör vi världen mer energieffektiv.

Är du redo att starta resan med oss?

Träffa teamet!

Dominic Francis

COO & Grundare

Sajid Athikkay

CEO & Grundare

Behnam Sani

Mjukvaruutvecklare

Leonardo Zlatanovic

Sales Executive

Michael Kullberg

Produkt & CX Designer

Carolina Nilsson

Marknadsansvarig

Eva Vollmer

Head of Customer Success

Jacob Stjerndahl

Sales Executive

Anitha Rajasekaran

Maskininlärningsingenjör

Rulla till toppen