Om oss

Vi energieffektiviserar industrin

Vi fokuserar på att hjälpa industrisektorn att reducera och optimera sin energianvändning genom ett användarvänligt och smart energihanteringssystem. Med våra uppkopplade energimätare mäter vi energianvändningen i realtid, på maskinnivå, för att ge industrier faktabaserat underlag att bygga sina beslut på. 

I vår webbaserade plattform visualiserar vi energianvändningen på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Det ger våra kunder en klar och tydlig bild av hur olika maskiner och processer påverkar energiförbrukningen och vilka effekter det får när man justerar och optimerar dem. Vår lösning är idag implementerad i över 50 industrier och vi har tillsammans med våra engagerade kunder hittills sparat över 4 miljoner kWh. Läs mer om hur våra befintliga kunder har använt sig av DAZOQ EI.

Är du redo att starta resan med oss?

DAZOQ's historia

Det hela började med en vision; Att hjälpa tillverkningsindustrin att förstå sin energiförbrukning, reducera onödigt energispill och hjälpa dem att nå sina hållbarhetsmål. Ibland är världen bra liten. Sajid och Dominic, grundarna av DAZOQ, kommer från samma region i Indien men möttes första gången på utbildningen i energi- och miljöteknik på Linköpings universitet.

Tillsammans med akademin och näringslivet skapades den innovativa lösningen DAZOQ Energy Intelligence, som hjälper industrier att visualisera, spåra och spara energi i realtid. Med DAZOQs trådlösa sensorer och webbaserade plattform finns idag en unik tjänst. Tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan får produktionsansvariga inom industrin kontroll på sin energiförbrukning. DAZOQs filosofi är att förståelse föregår förbättring och med den filosofin i ryggen gör vi världen mer energieffektiv.

Din trygga energipartner

Vi är övertygande om att ett lyckat energieffektiviseringsarbete är en gemensam insats. Därför finns vi alltid nära till hands om du behöver hjälp i din verksamhet. Vi erbjuder kontinuerlig uppföljning och återkoppling så att du ska kunna uppnå maximalt värde av vår tjänst DAZOQ EI. Vi utvecklar även ständigt nya funktioner med hjälp av feedback från våra kunder för att se till att vår lösning alltid går i linje med nya behov. Din trygga sparringpartner inom energi och effektivisering helt enkelt!

Träffa teamet!

Sajid Athikkay

CEO & Grundare

Eva Vollmer

Head of Customer Success

Behnam Sani

Mjukvaruutvecklare

Johanna Palmér

Johanna Palmér

Senior Advisor

Michael Kullberg

Head of Marketing & Product Design

Carolina Nilsson

Marknadsföringskonsult

Träffa styrelsen!

Dominic Francis

Grundare

Cristian Torrusio

Cristian Torrusio

Teknologirådgivare

Rickard Gadmar

Rickard Gadmar

Industriexpert

Klas Gustafson

Klas Gustafson

Branschexpert

Rulla till toppen