Om oss

Vi är energiexperterna

Vi på DAZOQ har ett gemensamt mål som vi dagligen arbetar mot; Att förenkla energihanteringen hos industrier för att minska på koldioxidavtrycket och bidra till en hållbar framtid. Vi tror att man genom digitalisering av industrin tillgängliggör effektiva verktyg för att inkludera hela verksamheten att nå sina hållbarhetsmål. Vi finns med er hela vägen för att förverkliga din industris målsättningar.

Är du redo att starta resan med oss?

DAZOQ's historia

Det hela började med en vision; Att hjälpa tillverkningsindustrin att förstå sin energiförbrukning, reducera onödigt energispill och hjälpa dem att nå sina hållbarhetsmål. Ibland är världen bra liten - Sajid och Dominic, grundarna av DAZOQ, kommer från samma region i Indien och möttes först när de gjorde sin Master i Energi- och miljöteknik på Linköpings universitet.

Tillsammans med ett kompetent team skapades en innovativ lösning - DAZOQ Energy Intelligence, som hjälper industrier att visualisera, spåra och spara energi i realtid. Med DAZOQs trådlösa sensorer och vår webbaserade plattform erbjuder vi en unik tjänst som ger våra kunder energiövervakning tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Vår filosofi är att förståelse föregår förbättring och med den filosofin i ryggen strävar vi efter att göra världen mer energieffektiv för dig, för planeten och för framtiden.

Är du redo att starta resan med oss?

Träffa teamet!

Dominic Francis

COO & Grundare

Sajid Athikkay

CEO & Grundare

Behnam Sani

Mjukvaruutvecklare

Leonardo Zlatanovic

Sales Executive

Michael Kullberg

Produkt & CX Designer

Carolina Nilsson

Marknadsansvarig

Eva Vollmer

Head of Customer Success

Jacob Stjerndahl

Sales Executive

Anitha Rajasekaran

Maskininlärningsingenjör

Rulla till toppen