Sätt gränser för energiförbrukningen med vår nya larmfunktion

Vi har nu lanserat en ny larmfunktion som kan öka dina möjligheter att åtgärda energitjuvar under arbetsdagens gång då den enkelt kan identifiera när en maskin inte skapar värde. 

Den nya funktionen “Span-alert” kan identifiera när din utrustning, exempelvis, befinner sig i ett standby-läge där den förbrukar onödig energi. Med larmet kan du sätta en övre och en undre gräns samt ställa in hur länge din utrustning får befinna sig i det intervallet innan du ska få en notis på mejl. 

Du kanske vet att en maskin förbrukar mellan 1 – 3 kW när den inte används och om den inte används på 15 minuter så kan den lika gärna stängas av. Du kan då sätta 1 kW som undre gräns, 3 som övre gräns och 15 minuter som tidsbegränsning för att få en notis när detta inträffar. Snabbt, smart och smidigt!

Vi på DAZOQ strävar efter att göra det så enkelt som möjligt att hitta energibesparingar. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har tankar eller förslag på hur vi kan bli ännu bättre eller om du vill testa vår nya funktion. Boka in ett möte så berättar vi gärna mer. 

Rulla till toppen