Prins Daniel tillsammans med Sajid Athikkay

En dag fylld av inspiration med Prins Daniel och andra entreprenörer

Förra veckan samlades unga entreprenörer från hela landet i en fantastisk skärgårdsmiljö för att inspireras och byta kunskap. Vi var ett av bolagen som fick en inbjudan till inspirationsdagen, Prins Daniels Entrepreneurs Day 2023 och med en fullpackad ryggsäck av nya insikter och energi klev vi av tåget i Linköping och ser nu tillbaka på en fantastisk dag som var präglad av ung företagsanda.

Prins Daniels Fellowship är ett initiativ drivet av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) tillsammans med Prins Daniel. Detta initiativ har som målsättning att uppmuntra unga entreprenörer att våga ta risker och skapa en kultur som välkomnar misslyckanden som en del av lärandet.

För att delta på Prins Daniels Entreprenörsdag krävdes en nominering från någon av de samarbetsorganisationer som inkluderar namn som SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank, och andra stora aktörer inom affärsvärlden. Det var vår VD, Sajid Athikkay, som blev nominerad och efter hemkomsten till Linköping var han sprudlande av nya tankar, entusiasm och glädje.

– Det var en fantastisk dag! För det första kändes det otroligt ärofyllt att få en inbjudan, och för det andra är det här precis den typen av initiativ som behövs. En dag fylld med likasinnade människor som man kan dela sina idéer och utmaningar med. Det är verkligen inspirerande att se kraften i nätverkande, säger Sajid Athikkay, VD på DAZOQ.

Prins Daniels Fellowship är ett tecken på att Sverige omfamnar och stöder sina unga entreprenörer. Genom att skapa en plattform där framstående namn inom affärsvärlden och lovande unga ledare kan mötas och utbyta tankar och erfarenheter, främjar detta initiativ innovation och tillväxt inom näringslivet. Det är ett exempel på hur samarbete och gemenskap kan driva entreprenörskapet framåt och inspirera kommande generationer av företagsledare.

DAZOQ hjälper företag med att öka sin energieffektivitet och hållbarhet genom energiövervakning på maskinnivå i realtid. Genom effektiv kommunikation av besparingspotential kan vi tillsammans bidra till en mer kostnadseffektiv, resurseffektiv och energieffektiv framtid. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Rulla till toppen