Vi vann årets nybyggare

Vi är så oerhört glada och stolta över vår VD Sajid Athikkay som vann H.M Konung Carl XVI Gustavs pris som Årets Nybyggare i Region Mitt!  

Vi som jobbar på DAZOQ och har Sajid och Dominic runt oss är så inspirerade av deras enorma driv och vilja att våga satsa på att bygga bolag i ett helt främmande land. Vi har dessutom äran att få ha dem som förebilder och företagsledare. DAZOQ är, tack vare Sajid och Dominic, ett bolag som har strukturen från Sverige, glädjen från Indien och ledarskapet från framtiden. Dubbelinspiration på alla plan! 

Vi vill passa på att tacka Landshövdingen Carl Fredrik Graf för en trevlig och inspirerande kväll på slottet! Vi vill även ägna ett tack till Daniel Ellison, Hasopor AB och Christer Hallin, Hallins AB. Två av våra första kunder som var med och firade framgången. Nu satsar vi på att kamma hem den nationella utmärkelsen som går av stapeln i det kungliga slottet den 21 november. Stort tack för allt stöd som vi har mottagit.

DAZOQ hjälper företag med att öka sin energieffektivitet och hållbarhet genom energiövervakning på maskinnivå i realtid. Genom effektiv kommunikation av besparingspotential kan vi tillsammans bidra till en mer kostnadseffektiv, resurseffektiv och energieffektiv framtid. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen